zondag 23 mei 2010

Ding 17 Web 2.0 site naar keuze

Via Frankwatching krijg ik een uitgebreid overzicht van sites. Ik beperk me tot het onderdeel muziek. Nieuw in Nederland is de 'online jukebox' Spotify. Sinds kort helemaal legaal en gratis. Je ontvangt dan wel reclameboodschappen tussen de muziek door. Voor 5 euro per maand echter kun je onbeperkt je computer als jukebox gebruiken en voor 10 euro is het ook bereikbaar voor je mobiele apparaten als telefoon ed. Ervaring in andere landen leert dat er veel minder illegaal wordt gedownload en de vraag is nu of dat ook voor Nederland gaat gelden.
Voorlopig ga ik de gratis versie een tijdje gebruiken om te ervaren of ik er 5 euro in de maand voor over heb. Wel prachtig dat je cd'd kunt beluisteren, ook de nieuwste! Zo luister ik nu heel snel en eenvoudig naar de nieuwste cd's van Lady Gaga, Black Eyed Peace, Rihanna en Esmee Denters. Maar ook naar Gary Moore, Richard Bona en Joe Bonamassa.

2 opmerkingen:

  1. Geinig om een keer een man dit nummer te horen zingen!
    Je hebt hard gewerkt dit weekend!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt een totaal andere muzieksmaak dan ik. Maar dat is juist leuk. Het beluisteren van deze man brengt mij op het idee om toch eens op zoek te gaan naar meer van hem. Of is dit zijn mooiste?

    BeantwoordenVerwijderen