maandag 5 juli 2010

Ding 22 Bibliotheek 2.0

Wat een mogelijkheden! En wat gaat het allemaal snel. Naast het lezen van visie ook fijn om duidelijke filmpjes te bekijken met goede uitleg. Een gadget voor 'mijn geleende titels'; ik moest gelijk denken aan de vrijwilligers van de boek-aan-huis dienst. Ik ken ze die alles nog in een schriftje schrijven! Natuurlijk realiseer ik me dat niet iedereen even snel meegaat in de ontwikkelingen. Betalen van je contributie en je boete via Ideal; lijkt me een kwestie van aftellen.
De bestaande ontwikkelingen zullen steeds meer gekoppeld worden aan de sites van de bibliotheken en de werkwijze van de bibliotheekmedewerkers. Mensen vragen maatwerk en gelijk hebben ze. En vooral landelijk oppakken; steeds meer denken als nederlandse bibliotheek. Gelukkig wordt er landelijk hard gewerkt aan de realisatie van een en ander.

1 opmerking:

  1. Volgens mij wordt er idd al hard gewerkt achter de schermen aan betalen met ideal (of is het al mogelijk?) Wat betreft de boek-aan-huis medewerkers: misschien kunnen wij wel een informatiebijeenkomst voor hen organiseren. Iets voor de werkgroep librabything/dizzie?

    BeantwoordenVerwijderen